Smažený celer

Potřebujeme:

celer

vejce

polohrubá mouka, sůl, strouhanka

olej

Postup:

oloupaný celer nakrájíme na 0,5 cm plátky a povaříme skoro do měkka.

Obalíme v trojobalu jako řízek a osmažíme.

Podáváme s bramborem.

Tip:

Pokud chceme vylepšit, můžeme mezi dva plátky celeru vložit plátek sýra, spojit párátky a poté obalit a osmažit.

Přejeme dobrou chuť

3 thoughts on “Smažený celer”

  1. Dcera mi přivezla celer zrovna dnes. Ještě se omlouvala, že menší neměli. To ale nevadí. Spotřebuji, i když váží přes kilo, 1,275.

  2. Sýr můžeme také přidat rovnou do “těstíčka” z mouky a vajec, celer bude mít zas jinou chuť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *