Palačinky si připravíme obvyklým způsobem.
Na přípravu špenátu:
Potřebujeme:
špenát
sůl, pepř
cibuli, česnek
trochu polohrubé mouky a strouhanky
mléko, máslo a 1 vejce
Postup:
do hrnce dáme trochu oleje, cibulku, česnek, orestujeme, přidáme mléko, špenát, sůl, pepř, vejce, promícháme a po chvíli přidáme trochu mouky, strouhanky a kousek másla na zjemnění.
Na hotové palačinky klademe asi 2 lžíce špenátu a přeložíme.
Zdravé, rychlé a k večeři přímo stvořené. Dobrou chuť
Také dělám palačinky naslano, špenát rozetřu jako marmeládu a sroluji, nepřekládám. A dobrý tip na dnešní večeři! 🙂
Vypadá to zajímavě, jen jsem nepoznala, že je to palačinka, myslela jsem, že je to knedlík podle barvy.
to máte pravdu, některé fotky dokážou klamat 😀