Zapékaný květák

Suroviny:
1 květák
3-4 rajčata
1 balení těstovin (vrtule)
tvrdý sýr, trochu oleje

Postup:
Květák povaříme asi 5 minut v osolené vodě, vrtule také uvaříme do měkka.
Na dno zapékací mísy nalijeme trochu oleje, dáme vařené vrtule, květák rozdělený na malé růžičky a pokrájená rajčata.
Osolíme, opepříme, promícháme a zasypeme na povrchu strouhaným sýrem.
Dáme do trouby zapéct.
Čím víc sýru, tím lépe.

Přejeme dobrou chuť.

4 thoughts on “Zapékaný květák”

  1. Na tomto receptu je nejlepší to, že nepotřebujeme žádná vejce. Prostě nemusí být. Můžeme je dát jinam, kde být mají.

  2. Sýr ementál je chuťově lepší než eidam a můžeme přidat i špetku muškátového oříšku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *